Referenties

Onderstaand treft u een overzicht van enkele referenties van Samen [Sterker]. Wanneer u klikt op het logo of de link in de tekst, dan treft u een overzicht van verschillende specifieke werkzaamheden welke voor de klant uitgevoerd zijn. Heeft u vragen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

DHL DHL is de wereldwijde marktleider op het vlak van internationale expresdiensten en logistiek en biedt innovatieve totaaloplossingen op maat.
WDP WDP is de grootste verhuurder van bedrijfspanden in de hele Benelux. Daarnaast biedt WDP intelligente oplossingen met een focus op de ontwikkeling en verhuur van semi-industrieel en logistiek vastgoed.
  Jora Entertainment ontwikkelt zowel grote als kleinere shows voor alle doelgroepen, entertainment, speciale festivals en audiovisuele producties.
 logo jv Jora Vision is een toonaangevend bedrijf in de Europese en Aziatische Leisure industrie en realiseert spectaculaire projecten voor themaparken, dierentuinen en andere recreatiebedrijven.
 S4 Square Four is gespecialiseerd in vastgoedmanagement en staat voor kennis en flexibiliteit in een vastgoedwereld die onderhevig is aan grote uitdagingen.
 Walibi Walibi Holland is een attractiepark, gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland.
 dolfinarium logo Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Hier kan je een groot aantal zeedieren van dichtbij bekijken en veel over ze leren.
            discovery-channel Discovery Channel is een Amerikaans televisienetwerk dat populair-wetenschappelijke programma’s uitzendt.
 dsv logo DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke services met kantoren in meer dan 70 landen.
Lidl Lidl is één van Europa’s grootste discounters en heeft in Nederland al bijna 400 filialen.
 Mblack-red_CMYK Segro is vastgoedontwikkelaar in moderne bedrijfspanden, licht industriële en data centres.
 Sheraton Logo Sheraton is het enige hotel met directe toegang tot Schiphol, en een conference center.
hapimag logo Hapimag is een Europese aanbieder van vakantiewoningrechten . De onderneming beschikt over 57 resorts in 16 landen.